Website | Zwembadbouwer Oostkamp

Website bouwen voor een bouwonderneming in Oostkamp

Kenny Demeyer (Oostkamp) is een jonge ondernemer die samen met zijn broer de tweede generatie van vaders’ bouwbedrijf onder zijn hoede neemt. In 2018 waren een aantal noodzakelijke updates nodig op de bestaande website. Samen zochten we naar verschillende mogelijkheden om hun stielkennis & oerdegelijke West-Vlaamse werkkracht online te vertalen. Deze ondernemers hebben teveel om handen om hun activiteiten de correcte online vertaalslag te geven. Onze hulp was dus meer dan welgekomen om de online activiteiten volledig uit handen te geven. Online ontzorgen van A tot Z. #actanonverba

Website kenmerken

  • WordPress website
  • Facebook integratie
  • Instagram integratie
  • Afzonderlijke blog met nieuws artikelen
  • Mobiel vriendelijk webdesign

Website met afzonderlijke blog met nieuwsberichten

Een blog? Bloggen? Waarom heb ik als ondernemer nood aan een blog? Goeie vraag! Met een blog kan je namelijk de positie van je website binnen de zoekmachines enorm boosten en verbeteren. Zoekmachine optimalisatie vertrekt vanuit content (ook wel inhoud, berichten, teksten). Hoe meer relevante teksten er terug te vinden zijn op je website hoe beter de zoekmachines begrijpen dat jij met je onderneming en je website een expert bent in je vak. Op die manier wordt je website gezien als een autoriteit binnen je vakgebied. Met behulp van een blog of nieuwsberichten kan je op een relatief eenvoudige manier op regelmatige basis nieuwe inhoud (content) toevoegen aan je website. Zoekmachines zijn immers niet enkel op zoek naar teksten en inhoud, websites waar regelmatig nieuwe informatie te rapen valt binnen de juiste context hebben een stapje voor!

Mobielvriendelijk webdesign

Bij het bouwen van deze website hebben we uiteraard naar goede gewoonte rekening gehouden met de weergave van de website op verschillende toestellen. Wanneer je de website bekijkt op je laptop of op je smartphone zal je merken dat de lay out van de website zich aanpast aan het scherm. Op die manier zijn we zeker dat bezoekers van de website op eender welk toestel en eender welk scherm de best mogelijke surfervaring beleven.

Wat is een mobielvriendelijke website?

Mobielvriendelijk webdesign of mobile friendly en responsive webdesign is een must have voor elke website

Bij het bouwen van een website is het belang van de weergave op verschillende toestellen niet meer weg te denken. Voor een webbouwer is het dan ook super belangrijk om met de verschillende schermen rekening te houden bij het bouwen van een website. Op die manier zorgen we er voor dat een website er netjes uit ziet op een klassieke desktop, een laptop, een tablet en een smartphone. We doen dit door tijdens het bouwproces van je website bepaalde parameters mee te geven die de weergave van je website aanpassen aan de afmetingen van het scherm waarop de website bekeken wordt. Zo kunnen we bijvoorbeeld de leesbaarheid van de teksten of de positie van de afbeeldingen afstemmen op de afmetingen van het scherm waarop een bepaalde webpagina wordt weergegeven.

Deze website werd gebouwd met…

WordPress

Maak kennis met WordPress. WordPress is open-source software waarmee je prachtige websites, blogs of apps kunt maken. De meest populaire websitebouwer ter wereld. Er maken meer bloggers, kleine bedrijven en Fortune 500-bedrijven gebruik van WordPress dan alle andere opties bij elkaar.

Bron: wordpress.org


Google Maps™

Gebruik Google Maps™ op je computer, telefoon of tablet om te zoeken, te verkennen en overal ter wereld de weg te vinden.

Bron: Google.com

Een website bouwen om je bedrijf letterlijk en figuurlijk op de kaart te zetten kan vandaag de dag bijna niet meer zonder gebruik te maken van Google Maps™ . Google Maps™ biedt je immers een eenvoudige manier om de locatie van je bedrijf te weer te geven. Op die manier kunnen bezoekers van je website snel je bedrijf lokaliseren.


Vragen omtrent jouw website?

Heb je net zoals Kenny nood aan een website om je bouwonderneming online op de kaart te zetten? Aarzel niet om ons te contacteren, we nemen graag de tijd om te luisteren naar je plannen en ideeën. Bezin eer je begint is ook bij het bouwen van een website of webshop een belangrijke, zo niet de belangrijkste stap in het proces. Wil je een uurtje babbelen met iemand over je ideeën en je plan van aanpak? Graag! We doen dit belangeloos om je goed op weg te helpen bij het bouwen van je website of webshop.

Bezorg ons in onderstaand formulier vrijblijvend je naam en je e-mail adres en we nemen graag contact met je op om een afspraak te maken om een uurtje met jou te babbelen over je ideeën en je plan van aanpak om een website of webshop te bouwen.