Website | Dienstverlening energie normering & certificering | Epacq

Website bouwen voor een dienstverlenend bedrijf in Puurs

Een helpende hand voor bouwheer en architect in het kluwen van energie normering & certificaten. Epacq staat je bij met expertise in EPB, Ventilatie, Luchtdichtheidstests, Warmteverliesberekeningen en Veiligheidscoördinatie. Eén pakket met alle diensten, of de diensten afzonderlijk? Beide zijn mogelijk. Benny & Kris deden beroep op de Digitale Krijger om hun nieuwe samenwerking ook online in de kijker te plaatsen.

Website kenmerken

  • WordPress website
  • Website met offerteformulier
  • Mobiel vriendelijk webdesign

Website met conditioneel aanvraag – offerte formulier

Op de website van epacq is een offerte aanvraag formulier voorzien die net iets complexer (lees specialer) is dan de doorsnee formulieren die je terugvindt op de meeste websites. Om bezoekers van de website een concreet voorstel te kunnen maken zijn er immers wat extra gegevens nodig. We bouwden voor deze website dan ook een formulier die gebruik maakt van conditionele (anders gezegd voorwaardelijke) velden. Afhankelijk van een aantal antwoorden van de website bezoeker worden andere velden al dan niet zichtbaar. Het formulier biedt de website bezoeker eveneens de mogelijkheid om een aantal documenten mee te sturen met de aanvraag. Met andere woorden, een offerte aanvraag formulier op je website met extra functionaliteiten? Aarzel niet om ons te contacteren, het is een kolfje naar onze hand.

Mobielvriendelijk webdesign

Bij het bouwen van deze website hebben we uiteraard naar goede gewoonte rekening gehouden met de weergave van de website op verschillende toestellen. Ook toen de zaakvoerders van Epacq beslisten om hun website door ons te laten bouwen stonden we er prat op om de website mobiel vriendelijk te maken. Wanneer je de website bekijkt op je laptop of op je smartphone zal je merken dat de lay out van de website zich aanpast aan het scherm. Op die manier zijn we zeker dat bezoekers van de website op eender welk toestel en eender welk scherm de best mogelijke surfervaring beleven.

Wat is een mobielvriendelijke website?

Mobielvriendelijk webdesign of mobile friendly en responsive webdesign is een must have voor elke website

Bij het bouwen van een website is het belang van de weergave op verschillende toestellen niet meer weg te denken. Voor een webbouwer is het dan ook super belangrijk om met de verschillende schermen rekening te houden bij het bouwen van een website. Op die manier zorgen we er voor dat een website er netjes uit ziet op een klassieke desktop, een laptop, een tablet en een smartphone. We doen dit door tijdens het bouwproces van je website bepaalde parameters mee te geven die de weergave van je website aanpassen aan de afmetingen van het scherm waarop de website bekeken wordt. Zo kunnen we bijvoorbeeld de leesbaarheid van de teksten of de positie van de afbeeldingen afstemmen op de afmetingen van het scherm waarop een bepaalde webpagina wordt weergegeven.

Deze website werd gebouwd met…

WordPress

Maak kennis met WordPress. WordPress is open-source software waarmee je prachtige websites, blogs of apps kunt maken. De meest populaire websitebouwer ter wereld. Er maken meer bloggers, kleine bedrijven en Fortune 500-bedrijven gebruik van WordPress dan alle andere opties bij elkaar.

Bron: wordpress.org


Vragen omtrent jouw website?

Heb je net zoals Benny & Kris nood aan een website om je dienstverlenend bedrijf online op de kaart te zetten? Aarzel niet om ons te contacteren, we nemen graag de tijd om te luisteren naar je plannen en ideeën. Bezin eer je begint is ook bij het bouwen van een website of webshop een belangrijke, zo niet de belangrijkste stap in het proces. Wil je een uurtje babbelen met iemand over je ideeën en je plan van aanpak? Graag! We doen dit belangeloos om je goed op weg te helpen bij het bouwen van je website of webshop.

Bezorg ons in onderstaand formulier vrijblijvend je naam en je e-mail adres en we nemen graag contact met je op om een afspraak te maken om een uurtje met jou te babbelen over je ideeën en je plan van aanpak om een website of webshop te bouwen.