Website | Personal Trainer Brugge

Website bouwen voor personal trainer

Stijn specialiseert zich als personal coach om mensen die een fittere en gezondere levensstijl ambiëren bij te staan met persoonlijk advies en op maat gemaakte trainingen. Voor de doelgroep van Stijn is het belangrijk dat potentieel geïnteresseerden een eerste indruk van het aanbod kunnen krijgen via de website. De vorige site was een 4-tal jaar oud en dus was het tijd voor een make-over. De briefing voor deze website was vrij duidelijk. Zorg dat de bezoekers een greep uit het aanbod kunnen ontdekken, motiveer de website bezoekers met een aantal voor en na afbeeldingen, en laat bezoekers van de site op een laagdrempelige manier contact opnemen. Omdat de expertise van Stijn niet uit de lucht kwam gevallen vonden wij het belangrijk om de website te voorzien van een pagina met het opleidingstraject van Stijn.

Website kenmerken

  • WordPress website
  • Facebook integratie
  • Instagram integratie
  • Google Maps™ integratie
  • Advanced custom fields
  • Website met SEO optimalisatie
  • Mobiel vriendelijk webdesign

Social media integratie op website

Moet u verkeer naar uw sociale mediakanalen sturen? Het antwoord is ja. Afhankelijk van de fase waarin een potentiële klant zich bevind zal hij op andere en meerdere manieren een beeld over je organisatie willen vormen. Je Facebook pagina, Pinterest profiel en je Instagram account zijn enkele belangrijke voorbeelden om je producten, diensten en expertise op de kaart te zetten. De wisselwerking tussen je website en de verschillende sociale media profielen die je met de zaak onderhoud biedt alleen maar extra toegevoegde waarde om je producten en diensten in de kijker te zetten bij je (potentiële) klanten. Standaard zou op elke van je sociale mediaprofielen eveneens de link naar je website prominent aanwezig moeten zijn. Enkel op die manier zorgen de verschillende digitale platformen voor een 1+1=3 wisselwerking.

Mobielvriendelijk webdesign

Bij het bouwen van de website voor Stijn hebben we uiteraard naar goede gewoonte rekening gehouden met de weergave van de website op verschillende toestellen. Wanneer je de website bekijkt op je laptop of op je smartphone zal je merken dat de lay out van de website zich aanpast aan het scherm. Op die manier zijn we zeker dat bezoekers van de website op eender welk toestel en eender welk scherm de best mogelijke surfervaring beleven.

professionele-website-bouwen-voor-personal-trainer-stijn-coppe-brugge-voorbeeld-website-op-verschillende-devices

Wat is een mobielvriendelijke website?

Mobielvriendelijk webdesign of mobile friendly en responsive webdesign is een must have voor elke website

Bij het bouwen van een website is het belang van de weergave op verschillende toestellen niet meer weg te denken. Voor een webbouwer is het dan ook super belangrijk om met de verschillende schermen rekening te houden bij het bouwen van een website. Op die manier zorgen we er voor dat een website er netjes uit ziet op een klassieke desktop, een laptop, een tablet en een smartphone. We doen dit door tijdens het bouwproces van je website bepaalde parameters mee te geven die de weergave van je website aanpassen aan de afmetingen van het scherm waarop de website bekeken wordt. Zo kunnen we bijvoorbeeld de leesbaarheid van de teksten of de positie van de afbeeldingen afstemmen op de afmetingen van het scherm waarop een bepaalde webpagina wordt weergegeven.

Deze website werd gebouwd met…

WordPress

Maak kennis met WordPress. WordPress is open-source software waarmee je prachtige websites, blogs of apps kunt maken. De meest populaire websitebouwer ter wereld. Er maken meer bloggers, kleine bedrijven en Fortune 500-bedrijven gebruik van WordPress dan alle andere opties bij elkaar.

Bron: wordpress.org


Google Maps™

Gebruik Google Maps™ op je computer, telefoon of tablet om te zoeken, te verkennen en overal ter wereld de weg te vinden.

Bron: Google.com

Een website bouwen om je bedrijf letterlijk en figuurlijk op de kaart te zetten kan vandaag de dag bijna niet meer zonder gebruik te maken van Google Maps™ . Google Maps™ biedt je immers een eenvoudige manier om de locatie van je bedrijf te weer te geven. Op die manier kunnen bezoekers van je website snel je bedrijf lokaliseren.


Advanced Custom Fields

Advanced Custom Fields is een WordPress plugin die ons toelaat om extra velden toe te voegen aan uw WordPress schermen. Deze extra content velden worden ook wel Custom Fields genoemd en helpen ons bij het bouwen van content blokken (teksten) met specifieke velden die heel belangrijk zijn binnen je vakgebied. Denk bijvoorbeeld aan de website van een bed & breakfast waarbij de voorstelling van elke individuele kamer dezelfde eigenschappen bevat. Met deze plug-in kunnen we de eigenschappen toekennen aan specifieke pagina’s, waardoor het voor de klant die de website bijwerkt gemakkelijker wordt om consistent en consequent de juiste informatie te publiceren op zijn of haar eigen website.

Bron: ACF | advanced custom fields


Vragen omtrent jouw website?

Heb je net zoals Stijn nood aan een online vertaalslag van je activiteiten? Wil je als bedrijf ook online klanten werven voor je diensten en producten? Aarzel niet om ons te contacteren, we nemen graag de tijd om te luisteren naar je plannen en ideeën. Bezin eer je begint is ook bij het bouwen van een website of webshop een belangrijke, zo niet de belangrijkste stap in het proces. Wil je een uurtje babbelen met iemand over je ideeën en je plan van aanpak? Graag! We doen dit belangeloos om je goed op weg te helpen bij het bouwen van je website of webshop.

Bezorg ons in onderstaand formulier vrijblijvend je naam en je e-mail adres en we nemen graag contact met je op om een afspraak te maken om een uurtje met jou te babbelen over je ideeën en je plan van aanpak om een website of webshop te bouwen.