Website | Verhuur appartement Villajoyosa Spanje

Website bouwen voor verhuur van een vakantie appartement

De familie Vervaeke besliste om in 2020 hun vakantie appartement te verhuren. Samen werkten we een eenvoudige doeltreffende website uit waarbij we potentiële huurders alle troeven in hand geven om hun volgende zonninge vakantie in Spanje te boeken. Wegdromen, plannen maken, maar eveneens tekstueel en visueel informeren over het appartement, de locatie, de omgeving en de bezienswaardigheden. Het appartement (en de vakantiewoning) hebben beiden een eigen Facebook® pagina. Voor elke individueel pand op de website werd een koppeling gemaakt met de desbetreffende Facebook messenger® app. Op die manier zijn chatgesprekken netjes toegekend aan de respectievelijke panden.

Website kenmerken

  • WordPress website
  • Facebook® messenger integratie
  • Google Maps™ integratie
  • Mobiel vriendelijk webdesign

Website met Facebook Messenger® integratie

Meer dan 8 miljoen Belgen* maken gebruik van Facebook®. Het spreekt dus voor zich dat wie een onderneming runt de kracht van het Facebook® kanaal niet meer kan wegdenken in zijn of haar online strategie. Ook voor de familie Vervaeke was het een must om zoveel mogelijk direct contact te leggen met de bezoekers van hun website. De website pagina van het vakantieappartement heeft net zoals de website pagina van de vakantiewoning zijn eigen Facebook pagina, dus besloten we om op de website een integratie te maken met de Facebook Messenger® app. Op die manier kunnen zowel de bezoekers van de website als de eigenaans van de website op een vlotte informele manier vragen stellen en beantwoorden.

Bron: Statista

Mobielvriendelijk webdesign

Bij het bouwen van deze website hebben we uiteraard naar goede gewoonte rekening gehouden met de weergave van de website op verschillende toestellen. Wanneer je de website bekijkt op je laptop of op je smartphone zal je merken dat de lay out van de website zich aanpast aan het scherm. Op die manier zijn we zeker dat bezoekers van de website op eender welk toestel en eender welk scherm de best mogelijke surfervaring beleven.

Wat is een mobielvriendelijke website?

Mobielvriendelijk webdesign of mobile friendly en responsive webdesign is een must have voor elke website

Bij het bouwen van een website is het belang van de weergave op verschillende toestellen niet meer weg te denken. Voor een webbouwer is het dan ook super belangrijk om met de verschillende schermen rekening te houden bij het bouwen van een website. Op die manier zorgen we er voor dat een website er netjes uit ziet op een klassieke desktop, een laptop, een tablet en een smartphone. We doen dit door tijdens het bouwproces van je website bepaalde parameters mee te geven die de weergave van je website aanpassen aan de afmetingen van het scherm waarop de website bekeken wordt. Zo kunnen we bijvoorbeeld de leesbaarheid van de teksten of de positie van de afbeeldingen afstemmen op de afmetingen van het scherm waarop een bepaalde webpagina wordt weergegeven.

Deze website werd gebouwd met…

WordPress

Maak kennis met WordPress. WordPress is open-source software waarmee je prachtige websites, blogs of apps kunt maken. De meest populaire websitebouwer ter wereld. Er maken meer bloggers, kleine bedrijven en Fortune 500-bedrijven gebruik van WordPress dan alle andere opties bij elkaar.

Bron: wordpress.org


Facebook® Messenger

Facebook® Messenger is een dienst voor instant messaging, verbonden aan de sociaalnetwerksite Facebook. Het is opgericht op 9 augustus 2011.

Bron: wikipedia

Bij het bouwen van deze website hebben een integratie gemaakt met de Facebook® pagina en het Facebook® messenger kanaal van de klant. Op die manier kunnen geïnteresseerde klanten via de website rechtstreeks persoonlijk contact opnemen met medewerkers van het bedrijf.


Google Maps™

Gebruik Google Maps™ op je computer, telefoon of tablet om te zoeken, te verkennen en overal ter wereld de weg te vinden.

Bron: Google.com

Een website bouwen om je bedrijf letterlijk en figuurlijk op de kaart te zetten kan vandaag de dag bijna niet meer zonder gebruik te maken van Google Maps™ . Google Maps™ biedt je immers een eenvoudige manier om de locatie van je bedrijf te weer te geven. Op die manier kunnen bezoekers van je website snel je bedrijf lokaliseren.


Vragen omtrent jouw website?

Heb je net zoals de familie Vervaeke nood aan een website om je vakantiewoning te verhuren? Aarzel niet om ons te contacteren, we nemen graag de tijd om te luisteren naar je plannen en ideeën. Bezin eer je begint is ook bij het bouwen van een website of webshop een belangrijke, zo niet de belangrijkste stap in het proces. Wil je een uurtje babbelen met iemand over je ideeën en je plan van aanpak? Graag! We doen dit belangeloos om je goed op weg te helpen bij het bouwen van je website of webshop.

Bezorg ons in onderstaand formulier vrijblijvend je naam en je e-mail adres en we nemen graag contact met je op om een afspraak te maken om een uurtje met jou te babbelen over je ideeën en je plan van aanpak om een website of webshop te bouwen.