Website | Bed & Breakfast Casa Algezar Alicante

Website bouwen voor een Bed & Breakfast in Hondon de Las Nieves

Stein, Goedele en de kinderen besloten om in 2020 hun bestaande Bed & Breakfast “Le Rideux” nabij Durbuy in te ruilen voor een Spaans avontuur. De Digitale Krijger was actief als website bouwer voor het bouwen van de website van de bestaande B&B. Hierdoor kregen we uiteraard de kans om ook de nieuwe website te bouwen. En zeg nou zelf, wat is er nu leuker dan een website mogen bouwen voor mensen die hun dromen nastreven? De grootste uitdaging bij het bouwen van deze website? De website kent maar liefst 5 verschillende talen

Website kenmerken

  • WordPress website
  • Meertalige website
  • Google Earth animatie
  • Gastenboek website pagina
  • Mobiel vriendelijk webdesign

Meertalige website

De website van Casa Algezar werd gebouwd met meertaligheid in het achterhoofd. Je kan je als ondernemer (in België of in het buitenland) vast wel voorstellen dat een website voor een Bed & Breakfast in verschillende talen superbelangrijk is. De teksten op de website werden vertaald door een van onze partners, de configuratie van de verschillende talen op de website daarentegen namen wij voor onze rekening.

De verschillende talen die je op deze website kan terugvinden zijn: Nederlands, Frans, Engels, Spaans en Duits. Een website bouwen in functie van het budget is een waarde die we hoog in het vaandel dragen. Bij het bouwen van deze website werd rekening gehouden dat niet alle vertalingen bij de lancering van de website aanwezig zouden zijn.

Google Earth™ mapping service

Om de bezoekers van de website een zeer goed beeld te geven van de locatie van de Bed & Breakfast maakten we gebruik van de Google Earth™ mapping service. Hierdoor kunnen we op de website een animatie video publiceren die de bezoekers van de website de locatie van deze B&B onthult vanuit vogelperspectief.

Mobielvriendelijk webdesign

Bij het bouwen van deze website hebben we uiteraard naar goede gewoonte rekening gehouden met de weergave van de website op verschillende toestellen. Ook toen Goedele en Stein (de zaakvoerders van Casa Algezar) beslisten om hun website door ons te laten bouwen stonden we er prat op om de website mobiel vriendelijk te maken. Wanneer je de website bekijkt op je laptop of op je smartphone zal je merken dat de lay-out van de website zich aanpast aan het scherm. Op die manier zijn we zeker dat bezoekers van de website op eender welk toestel en eender welk scherm de best mogelijke surfervaring beleven.

Wat is een mobielvriendelijke website?

Mobielvriendelijk webdesign of mobile friendly en responsive webdesign is een must have voor elke website

Bij het bouwen van een website is het belang van de weergave op verschillende toestellen niet meer weg te denken. Voor een webbouwer is het dan ook super belangrijk om met de verschillende schermen rekening te houden bij het bouwen van een website. Op die manier zorgen we er voor dat een website er netjes uit ziet op een klassieke desktop, een laptop, een tablet en een smartphone. We doen dit door tijdens het bouwproces van je website bepaalde parameters mee te geven die de weergave van je website aanpassen aan de afmetingen van het scherm waarop de website bekeken wordt. Zo kunnen we bijvoorbeeld de leesbaarheid van de teksten of de positie van de afbeeldingen afstemmen op de afmetingen van het scherm waarop een bepaalde webpagina wordt weergegeven.

Deze website werd gebouwd met…

WordPress

Maak kennis met WordPress. WordPress is open-source software waarmee je prachtige websites, blogs of apps kunt maken. De meest populaire websitebouwer ter wereld. Er maken meer bloggers, kleine bedrijven en Fortune 500-bedrijven gebruik van WordPress dan alle andere opties bij elkaar.

Bron: wordpress.org


Google Earth Studio™

Google Earth Studio™ is een webgebaseerde animatietool voor Google Earth beelden. Google Earth heeft een enorme hoeveelheid satelliet- en luchtbeelden (3D), van grootschalige geologische kenmerken tot individuele stadsgebouwen. Earth Studio is de eenvoudigste manier om dit beeldmateriaal te gebruiken voor stilstaande en geanimeerde content.

Bron: Google.com

Wanneer de locatie van je onderneming een cruciale factor is voor het promoten van je producten of diensten dan is het gebruik van Google Earth Studio™ een echte aanrader. Het laat ons, websitebouwers, toe om op een aantrekkelijke, geanimeerde manier de locatie van je zaak heel duidelijk in beeld te brengen.


Vragen omtrent jouw website?

Heb je net zoals Stein en Goedele nood aan een website om je bed & breakfast bedrijf online op de kaart te zetten? Aarzel niet om ons te contacteren, we nemen graag de tijd om te luisteren naar je plannen en ideeën. Bezin eer je begint is ook bij het bouwen van een website of webshop een belangrijke, zo niet de belangrijkste stap in het proces. Wil je een uurtje babbelen met iemand over je ideeën en je plan van aanpak? Graag! We doen dit belangeloos om je goed op weg te helpen bij het bouwen van je website of webshop.

Bezorg ons in onderstaand formulier vrijblijvend je naam en je e-mail adres en we nemen graag contact met je op om een afspraak te maken om een uurtje met jou te babbelen over je ideeën en je plan van aanpak om een website of webshop te bouwen.